Rompetrol consolideaza activitatea din zece sedii in birourile City Gate

Luni, 25 Ianuarie 2010, ora 11:19
1753 citiri
Rompetrol consolideaza activitatea din zece sedii in birourile City Gate

Rompetrol a inchiriat 9.300 de metri patrati, reprezentand sase etaje, intr-unul dintre cele doua imobile ale proiectului City Gate, dezvoltat de Globe Trade Center in Piata Presei Libere din Capitala, unde vor fi relocate din aprilie birourile grupului din Bucuresti si Ploiesti.

Pe langa spatiile de birouri din turnul de nord al proiectului de birouri, tranzactia a vizat si inchirierea a 200 de locuri de parcare, se arata intr-un comunicat al CBREIEurisko, firma de servicii imobiliare care a intermediat preluarea, precizeaza Mediafax.

"Aceasta tranzactie va asigura un grad de ocupare de 100% a turnului de nord, City Gate fiind una dintre cele mai mari cladiri de birouri din punctul de vedere al suprafetei inchiriabile din Bucuresti. Relocarea Rompetrol in aceasta zona alaturi de Romtelecom, Millenium Bank, AutoItalia si Microsoft, vine ca o confirmare a tendintei de repozitionare a Central Business District (zona de afaceri centrala - n.r.) spre nordul Capitalei, iar faptul ca anul 2010 incepe cu o tranzactie importanta nu poate fi decat un semnal pozitiv pentru piata de birouri din Capitala", a declarat, in comunicat, Victor Rachita, account manager CBREIEurisko.

Reprezentantii Rompetrol apreciaza ca relocarea activitatilor din Bucuresti si Ploiesti este o masura care face parte din planul de optimizare a activitatilor derulate de grup in Romania.

"Masura va asigura prin centralizarea activitatilor din Bucuresti si Ploiesti o imbunatatire semnificativa a coordonarii operatiunilor derulate, dar si a costurilor administrative.

In prezent, Rompetrol are in Bucuresti birouri in zece amplasamente diferite", a declarat Laurentiu Paun, directorul de achizitii al groupului Rompetrol.

City Gate este format din doua turnuri cu cate 18 etaje fiecare, cu o suprafata inchiriabila de 43.000 de metri patrati, la subsolul carora se afla o parcare cu o capacitate de 1.000 de locuri.

Grupul Rompetrol este controlat integral de compania KazMunaiGaz din Kazahstan.

 

 

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#activitate, #birouri, #rompetrol, # City Gate, # relocare , #stiri Romtelecom