Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

MCSI intentioneaza sa valorifice actiunile detinute la Romtelecom

MCSI intentioneaza sa valorifice actiunile detinute la Romtelecom

Secretarul de Stat in cadrul Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) Marius Fecioru a transmis reprezentantilor Romtelecom, in cadrul unei intalniri, intentia ministerului de a valorifica actiunile pe care le detine in cadrul companiei, a informat vineri MCSI, potrivit NewsIn.

Marius Fecioru, s-a intalnit, la sediul MCSI, cu membrul Consiliului de Administratie Deutsche Telekom responsabil pentru subsidiarele din Europa, Guido Kerkhoff, cu presedintele si directorul general al companiei Hellenic Telecommunications Organization (OTE S.A.), Michael Tsamaz, precum si cu directorul executiv al Romtelecom,Yorgos Ioannidis

"Cu ocazia acestei intalniri, oficialul guvernamental a exprimat intentia MCSI de a valorifica actiunile pe care institutia le detine, in proportie de 46%, in cadrul companiei Romtelecom.


In acest sens, Marius Fecioru i-a invitat pe reprezentantii OTE sa vina, pana la sfarsitul anului 2010, cu o oferta de pret pentru pachetul detinut de stat la Romtelecom.


O alta posibilitate care ar putea fi luata in calcul in vederea valorificarii pachetului de actiuni detinut de MCSI la Romtelecom este listarea la Bursa", se arata in comunicat.


Potrivit MCSI, directorul general al companiei Hellenic Telecommunications Organization (OTE S.A.), Michael Tsamaz. a precizat ca managementul companiei se va concentra pe trasarea unei directii de actiune, astfel incat sa se asigure stabilitatea companiei Romtelecom pe piata din Romania.


 Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1298 ori
Citeste mai multe despreactiuni mcsi romtelecom