Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Mai mult Confort de la Romtelecom

Mai mult Confort de la Romtelecom

Compania de telecomunicatii Romtelecom SA va introduce, de la 1 septembrie, doua abonamente noi pentru persoanele fizice, care ofera 300, respectiv 400 de minute nationale gratuite in reteaua Romtelecom.Abonamentul Confort 300 include 300 de minute nationale gratuite, in reteaua Romtelecom si va costa 11,2 euro pe luna fara TVA, iar abonamentul Confort 400 va oferi 400 de minute nationale gratuite incluse, la un pret de 12,3 euro pe luna. Cele doua abonamente sunt disponibile pentru toti clientii persoane fizice, care detin o linie telefonica individuala, conectata intr-o centrala telefonica digitala.

Pentru persoanele juridice, Romtelecom va oferi de la 1 septembrie optiunile Biz Talk 500, Biz Talk Share 3000 si Biz Talk Share 4000, care vin in completarea celor doua optiuni lansate de companie in primavara acestui an, Biz Talk 800 si Biz Talk 1000, si care pot fi adaugate la abonamentul de baza.

Optiunea Biz Talk 500 include 500 de minute pentru apeluri nationale in reteaua Romtelecom si este disponibila pentru un abonament suplimentar de 14 euro lunar fara TVA.

Optiunea Biz Talk Share 3000 este disponibila pentru un abonament lunar de 66 euro lunar. Minutele incluse sunt A"shared', ceea ce inseamna ca pot fi folosite de mai mult de o linie telefonica, atata vreme cat toate liniile care le folosesc sunt facturate in contul aceluiasi client, indiferent daca sunt folosite sau nu in aceeasi locatie. Similar, optiunea Biz Talk Share 4000 ofera 4.000 de minute nationale si este disponibila pentru un abonament de 80 euro pe luna.

Pentru toate cele trei optiuni, clientii beneficiaza automat de tarife speciale la apelurile catre retelele mobile. Optiunile nu pot fi cumulate, iar schimbarea unei optiuni cu alta nu se tarifeaza.

Romtelecom a schimbat din 15 august structura tarifara, majorand tarifele la abonamente in medie cu 25,4 la suta, dar scazand preturile la convorbiri. Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii a aprobat aceasta rebalansare, considerand-o justificata in vederea reducerii decalajului dintre costurile operationale inregistrate de operator si tarifele practicate de acesta.

Astfel, cei 3,77 milioane de abonati ai companiei de telecomunicatii Romtelecom vor plati pentru cel mai ieftin abonament Romtelecom - Standard Confort, 6,90 euro, iar pentru o linie cuplata, aproximativ 6 euro, in conditiile in care pana la data de 15 august, pentru o linie individuala sau cuplata, tariful era de 3,5 euro. Pentru persoanele cu venituri mici, care sunt cele mai afectate de aceste schimbari, Romtelecom va opera o reducere sociala de doi euro la abonamentul Confort Standard, acordata automat de companie persoanelor eligibile. Potrivit Romtelecom, aproximativ 150.000 persoane cu venituri mici, inclusiv cele care au avut anterior abonamentul social, vor beneficia de aceasta oferta.

Majorarea tarifului pentru abonamentele telefonice este compensata de reducerea tarifelor la convorbiri, cea mai mare reducere, cu 6,9 la suta, fiind stabilita pentru apelurile locale in retea.

Bloombiz

si

Agentia Rompres

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 829 ori