Facturile Romtelecom se pot plati si la Piraeus

Miercuri, 03 Iunie 2009, ora 12:02
1949 citiri
Facturile Romtelecom se pot plati si la Piraeus

Clientii Romtelecom pot plati, din aceasta saptamana, facturile prin intermediul Piraeus Bank Romania, respectiv in numerar, prin ordin de plata sau prin intermediul serviciului de plata la distanta, Piraeus Online Banking, a anuntat, miercuri, banca.

Serviciul este gratuit indiferent de canalul ales de client pentru realizarea platilor, precizeaza Mediafax.

"Prin componenta de online banking, noul serviciu aduce un plus de confort tuturor celor care doresc sa reduca timpul alocat problemelor administrative, precum plata utilitatilor. Astfel, clientii pot achita facturile Romtelecom direct de acasa, oricand, si evitand deplasarile la ghiseele operatorului sau la sucursalele Piraeus Bank", se arata intr-un comunicat al bancii.

Noul serviciu are in vedere ca in urmatoarea etapa de dezvoltare posesorii cardului de debit Shop&Cash sa poata utiliza facilitatea de plata la ATM-urile bancii. Piraeus Bank Romania detinea, la sfarsitul primului trimestru, 180 de agentii.

Banca a obtinut in primele trei luni un profit net de 39 milioane lei, in scadere cu 15,21% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Grupul Piraeus Bank are 902 sucursale in Grecia, Albania, Romania, Bulgaria, Serbia, Egipt, New York, Londra si Ucraina.

Romtelecom este controlat de grupul elen OTE, care mai detine in Romania operatorul de telecomunicatii mobile Cosmote si retailerul IT Germanos.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#facturi, #piraeus, #plati, #romtelecom, #serviciu , #stiri Romtelecom