Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Dolcetv.ro adauga 14 noi canale: Documentarele predomina

Dolcetv.ro adauga 14 noi canale: Documentarele predomina


Dolcetv.ro si-a diversificat grila TV, introducand 14 noi canale documentare, de filme, stiri si de desene animate, pentru pasionatii acestor genuri, disponibile si pe aplicatia Dolce Mobile TV.

Cele 14 noi canale sunt: BBC Knowledge, Discovery, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science, ID Discovery Investigations, Shorts TV, TCM, Comedy Central, Cartoon Network, Boomerang, BBC World News, CNN si TLC.

"O parte dintre aceste noi canale au fost introduse in prima parte a acestui an in grila noastra de continut liniar si pentru ca noi credem in conceptul <>, a fost o decizie fireasca sa le adaugam si in lista de canale disponibile pe dolcetv.ro," a afirmat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie si Comercial Rezidential, Romtelecom.

In grila Dolce TV se regasesc la acest moment 40 de canale care pot fi urmarite live, inregistrari ale unor emisiuni de stiri si sportive, dar si peste 50 de noi scurt-metraje, al caror numar va ajunge la peste 60 in iunie, inclusiv documentarul difuzat in exclusivitate la acest moment "Away to Norway".

De asemenea, luna urmatoare vor fi adaugate in filmoteca dolcetv.ro si aproximativ 20 de filme premiate cu Oscar sau inscrise in aceasta cursa, pentru cei care iubesc mega-productiile hollywoodiene.

Lansat in 2011, www.dolcetv.ro, aduce pe aceeasi platforma, filme, emisiuni TV live sau inregistrate de toate genurile, dar si continut video sportiv. Platforma este accesibila clientilor Romtelecom si NextGen, iar celor COSMOTE Romania - prin intermediul aplicatiei Dolce Mobile TV.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1906 ori