Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

De la 1 septembrie, Romtelecom ofera Internet mai ieftin si viteze mai mari de acces

De la 1 septembrie, Romtelecom ofera Internet mai ieftin si viteze mai mari de acces

Timp de doua luni, de la 1 septembrie pana la 31 octombrie 2006, toti clientii care incheie contracte pentru unul dintre produsele de acces Internet prin ADSL oferite de Romtelecom vor beneficia de 20 la suta reducere pe viata la abonamentul lunar, informeaza un comunicat emis joi de Romtelecom.Cel mai mic abonament lunar va fi de 15 euro fara TVA, pentru ClickNet Express cu viteza de download de 1Mbps. La aceasta se adauga un discount de la 50 la 100 la suta, in functie de durata contractului, pentru pretul kitului de instalare (modem achizitionat si instalat de client) sau o diminuare cu 50 la suta a chiriei lunare pentru modemurile inchiriate. In plus, activarea este gratuita pentru toate produsele bazate pe tehnologia ADSL.

Pentru fiecare abonament realizat pentru unul dintre produsele ClickNet Express, clientul poate beneficia gratuit de o casuta de e-mail cu capacitate de 100 MB si o licenta gratuita pentru Counter-Strike TM 1.6 si Counter-Strike Condition Zero TM.

Tot de la data de 1 septembrie 2006, Romtelecom creste viteza de download pentru produsele de acces la Internet prin ADSL, clientii existenti urmand a beneficia gratuit si automat de acest upgrade, incepand cu data de 1 noiembrie 2006.

Pentru ADSL Express, produsul cu cea mai mare viteza de pana acum - 2048 Kbps, viteza de download se dubleaza, ajungand la 4 Mbps, contra unui abonament promotional de 60 euro pe luna, fara TVA. Pentru Clicknet Express 1024 viteza de download ajunge la 2,5 Mbps, produsul fiind disponibil in perioada promotiei, pentru un abonament lunar de 27 euro, fara TVA. In cazul ClickNet Express 512, viteza creste la 1,5 Mbps - contra unui abonament lunar promotional de 19 euro, fara TVA.

Din septembrie 2006, este lansat un nou produs, ClickNet Express 1Mbps, care poate fi contractat pe perioada promotiei, pentru un abonament de 15 euro/luna, fara TVA. De asemenea, Romtelecom ofera din septembrie si doua noi produse combinate de telefonie si Internet (2play), ClickNet Express EXTRA 1,5 Mbps, cu 400 minute incluse si un abonament lunar de 21,5 euro/luna pentru contractele incheiate pe perioada promotiei, si ClickNet Express EXTRA 2,5 Mbps, cu 500 minute incluse, la un pret lunar promotional de 29,5 euro. Acestea se adauga la produsul deja existent, ClickNet Express EXTRA 1Mbps, cu 300 minute incluse lunar, disponibil pentru 18 euro/luna, fara TVA. Produsele combinate 2play permit clientilor, economii de pana la 15 euro pe luna in comparatie cu achizitionarea acelorasi produse, separat.

Oferta promotionala este valabila atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru clientii persoane juridice, pachetele de tip ClickNet Extra, fiind insa disponibile numai pentru clientii persoane fizice.

Agentia Rompres

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 869 ori