Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Conectare gratuita, abonament cu reducere si kit de instalare gratuit pentru Internet prin ADSL

Conectare gratuita, abonament cu reducere si kit de instalare gratuit pentru Internet prin ADSL

Pana la sfarsitul lunii iunie 2006, pentru ADSL Express si ClickNet Express se va desfasura o promotie pentru toti cei interesati sa se conecteze la Internet folosind tehnologia ADSL si platind un abonament lunar fix, indiferent de trafic sau de timpul petrecut online.Astfel, clientii care decid sa contracteze o conexiune de la Romtelecom in aceasta perioada beneficiaza de instalare gratuita, indiferent de durata contractului. In plus, acestia beneficiaza de o reducere de 50% la abonamentul lunar, dupa cum urmeaza: in primele 2 luni, pentru contractele incheiate pe o perioada de 1 an, in primele 6 luni pentru contractele valabile 2 ani si in primele 12 luni pentru contractele de 3 ani. Abonamentul lunar, fara reducere, este 25 euro pentru ClickNet Express 512, 35 euro pentru ClickNet 1024 si 79 euro pentru ADSL Express.

Kitul de instalare se poate oferi gratuit pentru contractele incheiate pentru o perioada de 2 sau 3 ani, semnate in cadrul acestei promotii, iar daca clientul prefera sa inchirieze modemul, beneficiaza de reducerea chiriei cu 50%, indiferent de durata contractului. Taxa de activare si de instalare a modemului inchiriat este de 50% din valoarea normala, indiferent de durata contractului.

In functie de caracteristicile modemului dorit, pentru kitul de instalare se aplica urmatoarele reduceri:

Cele trei produse pentru care se aplica promotia, ADSL Express 2048, ClickNet Express 512 si 1024, au fost lansate pe piata in cursul anului trecut si permit acces la Internet de banda larga, 24 ore din 24. Tehnologia ADSL permite folosirea simultana a serviciilor de Internet si voce, spre deosebire de conexiunile de tip dial-up.

Bloombiz

www.directNews.ro - Topul stirilor zilei

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 913 ori