Clientii Millennium Bank pot plati facturile Romtelecom si prin debit direct

Miercuri, 02 Decembrie 2009, ora 12:16
2799 citiri
Clientii Millennium Bank pot plati facturile Romtelecom si prin debit direct

Millennium Bank a lansat serviciul de plata a facturilor Romtelecom prin debit direct pentru clientii care un cont curent deschis la banca, fara costuri suplimentare, a anuntat, miercuri, Millennium Bank printr-un comunicat de presa, informeaza NewsIn.

Pentru accesul la noul serviciu al Millennium Bank, clientii trebuie sa completeze un mandat prin care autorizeaza banca sa transfere automat in fiecare luna contravaloarea facturii din contul clientului in contul Romtelecom.

In acelasi timp, Millennium Bank dezvolta, incepand din iunie 2009, un parteneriat cu Romtelecom pentru plata facturilor prin intermediul serviciilor bancare prin internet (internet banking), de asemenea fara costuri suplimentare.

Millennium Bank Romania este subsidiara grupului portughez Millennium bcp. Banca si-a inceput activitatea pe piata romaneasca pe 11 octombrie 2007 prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucuresti si in opt orase din tara. In prezent, Millennium Bank are 74 de unitati pe teritoriul Romaniei, care se adreseaza populatiei si companiilor.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#clienti, # plati, # facturi, # millennium, # romtelecom , #stiri Romtelecom