Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bursa va creste cu 20 la suta in 2007

Bursa va creste cu 20 la suta in 2007

O crestere cu 20 la suta a Bursei de Valori Bucuresti ar putea fi inregistrata in 2007-2008, a apreciat vineri Cornel Fumea director general al BRD Securities. Fumea considera ca tranzactionarea marilor companii de utilitati ar putea propulsa tranzactiile bursiere, la fel ca si listarea Romtelecom, amanata insa.

Potentialul BVB ar putea fi mai mare dar migrarea capitalurilor face ca dinamica tranzactiilor sa scada, a apreciat Fumea.

"Vom asista in continuare la migrarea capitalurilor de pe pietele emergente, cu influente asupra randamentului de pe pietele bursiere romanesti, Romania putand fi alaturata categoriei de piete emergente", a spus Cornel Fumea.

Cotatiile actiunilor listate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au crescut, in medie, cu 11,53 la suta de la inceputul anului, indicele general al pietei BET-C atingand la inceputul acestei saptamani un nou maxim istoric - 5.604,03 puncte.

Indicele BET, ce reflecta evolutia cotatiilor celor mai lichide 10 actiuni listate, a atins, in prima zi a acestei saptamani, nivelul record de 9.016,10 puncte, de asemenea maxim istoric. De la inceputul anului, cresterea acestui indice a fost de 12 la suta.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.rompres.ro/ target=_blank>Rompres</a>)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 966 ori