Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

11 oferte de consultanta pentru privatizarea RomTelecom

11 oferte de consultanta pentru privatizarea RomTelecom
Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI) a selectat intr-o prima faza 11 banci de investitii din cele 12 care au depus scrisori de intentie pentru oferirea de consultanta financiara in procesul de privatizare a RomTelecom.Institutiile ramase in cursa sunt ABN-Amro, BNP Paribas, CA IB, Citibank, Credit Suisse First Boston, JP Morgan, Merrill Lynch, Morgan Stanley, respectiv consortiile HSBC - BCR, Deutsche Bank-BRD Securities si UBS-ING-CET. Bancile selectate pot achizitiona caietul de sarcini incepand cu 3 octombrie, iar termenul-limita de depunere a ofertelor este 2 noiembrie a.c.
Vanzarea a 45,99% din actiunile RomTelecom ar putea avea loc prin derularea unei oferte publice initiale pe piata externa, adresate investitorilor institutionali, operatiune acompaniata de listarea la o bursa internationala si la Bursa de Valori Bucuresti.

Curentul

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 758 ori