Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Romtelecom si Cosmote au un nou CEO comun: Nikolai Beckers

Romtelecom si Cosmote au un nou CEO comun: Nikolai Beckers


Romtelecom si Cosmote au anuntat, marti, un nou CEO comun, care il inlocuieste pe Stefanos Theocharopoulos.

Nikolai Beckers va prelua functia de director executiv al celor doua companii incepand cu 1 aprilie.

Dupa 5 ani la conducerea operatiunilor OTE din Romania, Stefanos Theocharopoulos va ocupa functia de Group Chief Technology & Operations Officer, atat pentru telefonia fixa, cat si cea mobila, in cadrul OTE Group. In Grecia, Theocharopoulos va conduce o echipa de peste 6.000 de angajati.

Nikolai Beckers a fost CEO T-Systems Franta incepand din septembrie 2011. Acesta si-a inceput cariera in 1989 in cadrul Deutsche Bank si a ocupat o serie de pozitii de management ca Presedinte si CEO al Deutsche Telekom Franta, Managing Director al Deutsche Telekom Filipine, Financial Director al T-Online Franta. El a fost, de asemenea, CEO al subsidiarei DT din FYROM. Beckers detine un MBA la Universitatea din Köln, Germania.

"Contributia lui Stefanos la cresterea rapida a Cosmote Romania si la transformarea Romtelecom intr-o organizatie moderna si profitabila a fost esentiala", a declarat Michael Tsamaz, presedinte si CEO OTE Group si presedinte al Consiliului de Administratie Romtelecom.

Cosmote Romania avea aproximativ 6,3 milioane de clienti la 31 decembrie 2012. La finalul anului 2012, Romtelecom a raportat peste 4,7 milioane de abonamente pentru TV, internet si voce.a

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2175 ori