Romtelecom vinde 42 de proprietati imobiliare pentru a-si reduce costurile

Miercuri, 24 Aprilie 2013, ora 13:00
2130 citiri
Romtelecom vinde 42 de proprietati imobiliare pentru a-si reduce costurile
Sursa foto: Paginademedia.ro

Un numar de 42 de proprietati aflate in portofoliul Romtelecom in 16 judete vor fi scoase la vanzare de catre operatorul de telecomunicatii, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Astfel, Romtelecom scoate la vanzare o parte a portofoliului sau imobiliar, din 16 judete: Bihor, Botosani, Brasov, Buzau, Calarasi, Constanta, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Olt, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui si Vrancea, plus Bucuresti, ca parte a strategiei sale de optimizare a eficientei.

Procesul de vanzare reprezinta parte a strategiei Romtelecom de a-si optimiza resursele, de a reduce complexitatea portofoliului sau de proprietati imobiliare, dar si pentru a creste eficienta si a se concentra pe operatiuni specifice domeniului sau principal de activitate.

Potrivit operatorului telecom, pagina de Internet dedicata proprietatilor imobiliare ale Romtelecom a fost lansata in anul 2010 si include proprietatile companiei disponibile pentru inchiriere sau vanzare (terenuri sau spatii cu diverse destinatii - comerciale, tehnice, spatii de birouri, de depozitare, destinate activitatilor turistice sau apartamente).

Romtelecom a inregistrat, in 2012, o cifra de afaceri de aproape 620 milioane de euro, in timp ce Pro Forma EBITDA a crescut cu aproape 11%, la circa 166 milioane euro.

Numarul clientilor de Internet de banda larga a inregistrat o crestere de peste 5% la finalul lui 2012, comparativ cu anul 2011. Totodata, pe segmentul business, Romtelecom si-a mentinut pozitia de lider pe piata de comunicatii fixe (date&internet, voce).

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#vanzare proprietati imobiliare Romtelecom, #optimizare costuri Romtelecom, #crestere eficienta Romtelecom , #Investitii