Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Vasile Cosmin Tucu este noul director general la Rompetrol Rafinare

Vasile Cosmin Tucu este noul director general la Rompetrol Rafinare

Vasile Cosmin Tucu a fost numit in functia de director general al companiei Rompetrol Rafinare, inlocuindu-l in acest post pe Cosmin Gabriel Cocean, se arata intr-un comunicat al companiei remis bursei de Valori Bucuresti.

"Modificarea in structura de conducere a societatii a intervenit in baza Deciziei nr. 1 a Consiliului de Administratie al societatii din data de 23 martie 2007", se precizeaza in comunicat.

Rompetrol Rafinare (rafinaria Petromidia) a obtinut, in trimestrul patru al anului trecut, o cifra de afaceri consolidata de aproximativ 720 milioane dolari, cu 51 la suta mai mare decat in perioada similara din 2005, informeaza un comunicat al Grupului Rompetrol.

In ultimele trei luni ale anului 2006, profitul operational consolidat al companiei (EBITDA) a crescut la aproape 30 milioane dolari, fata de sapte milioane in trimestrul patru din 2005.

Cifra de afaceri consolidata a Rompetrol Rafinare a crescut cu 23 la suta, anul trecut, pana la nivelul de 2,65 miliarde dolari. Rezultatele operationale (EBITDA) au ajuns la 125 milioane dolari, in scadere fata de 158 milioane dolari in 2005, in conditiile in care marjele de rafinare au scazut cu 7 la suta iar costul utilitatilor s-a majorat cu o medie de 25 la suta in 2006.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1161 ori