Cererea de delistare a Rompetrol Rafinare, respinsa de CNVM

Miercuri, 15 Septembrie 2010, ora 16:39
1366 citiri
Cererea de delistare a Rompetrol Rafinare, respinsa de CNVM

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a respins plangerea Grupului Rompetrol prin care se cerea aprobarea delistarii Rompetrol Rafinare de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB), informeaza The Money Channel, citat de NewsIn.

Astfel, Grupul va apela la instanta ca ultima solutie pentru a obtine delistarea titlurilor Rompetrol Rafinare.

Plangerea prealabila formulata de Rompetrol Group in august viza ordonanta emisa de arbitrul pietei, prin care a fost suspendat procesul de delistare a actiunilor Rompetrol Rafinare.

Rompetrol a solicitat atunci despagubiri de peste 154 milioane de lei, din care un milion prejudiciu moral.

CNVM a considerat ca sumele cerute sunt impertinente, iar prejudiciul a fost generat prin propria conduita a grupului petrolier, aceasta in conditiile in care Rompetrol a cumparat actiuni la preturi peste cel din documentele de oferta aprobate de CNVM. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Inflația din zona euro – TradeVille
Inflația din zona euro – TradeVille
Cifra De Afaceri Din Industrie Se Majorează La finalul primelor 2 luni ale anului curent, cifra de afaceri din industrie s-a majorat cu 5.4% fata de aceeași perioada a anului anterior, datorita...
Dividendele din BET – peste 13 mld. RON – TradeVille
Dividendele din BET – peste 13 mld. RON – TradeVille
Dividendele Din BET – Peste 13 Mld. RON Companiile din structura indicelui bursier BET, care au anunțat pana acum propunerile de dividende, vor sa distribuie cumulat acționarilor dividende in...
#bursa, #cnvm, #rafinare, #rompetrol , #stiri Rompetrol