Romgaz va plati peste 7 milioane lei pentru un sistem de recuperare in caz de dezastru

Miercuri, 30 Decembrie 2009, ora 13:21
1578 citiri
Romgaz va plati peste 7 milioane lei pentru un sistem de recuperare in caz de dezastru

Unul din cei doi mari producatori de gaze naturale din Romania, Romgaz, va plati 7,14 milioane lei, fara TVA, pentru achizitia unui sistem de recuperare in caz de dezastru, potrivit unui anunt de participare al companiei de pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Astfel, compania organizeaza la 17 februarie o licitatie deschisa pentru a achizitiona o solutie "care sa asigure accesul la date si la aplicatii cu caracter critic pentru Romgaz chiar si dupa un eventual dezastru ce face total inoperabila activitatea sistemelor IT centrale ale intreprinderii", se arata in anuntul companiei.

Ofertantii trebuie sa depuna o garantie de participare de 71.000 lei si o garantie de buna executie in cuantum de 5% din valoarea contractului.

De asemenea, cifra medie anuala de afaceri pe ultimii trei ani a companiilor interesate trebuie sa fie de minim 14.000.000 lei, echivalentul a 3.312.198 euro, potrivit cerintelor Romgaz.

Romgaz produce anual circa o treime din consumul de gaze al tarii.

Actionarul majoritar al Romgaz este Ministerul Economiei, care detine 85,01% din actiuni, iar restul de 14,99% din actiuni apartine Fondului Proprietatea. Romgaz are ca principal obiect de activitate extractia si inmagazinarea gazelor naturale.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#romgaz, # plati, # sistem recuperare, # dezastru, # it , #stiri Romgaz