Romgaz plateste 7,2 mil. lei pentru licenta Microsoft

Marti, 08 Iunie 2010, ora 11:17
1648 citiri
Romgaz plateste 7,2 mil. lei pentru licenta Microsoft

Societatea Nationala de Gaze Naturale Romgaz va organiza in 19 iulie o licitatie deschisa pentru reinnoirea contractului de licentiere centralizata Microsoft pentru asigurarea licentelor, serviciilor si a suportului tehnic pentru perioada 2010 - 2013, pentru care va plati 7.262.017 lei, fara TVA, precizeaza NewsIn.

Finantarea va fi facuta din surse proprii, iar plata facturilor se va efectua in termen de 30 zile de la data primirii lor de catre achizitor.

Anuntul implica incheierea unui acord cadru cu un singur agent economic pe o durata de trei ani.

Potrivit anuntului de participare publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), pe durata acordului-cadru se vor incheia patru contracte subsecvente.

Scopul contractului este acela de a asigura achizitionarea unui pachet de licente si servicii Microsoft printr-un acord de tip Enterprise Agreement Renewal pe o perioada de trei ani, care sa includa atat licente, cat si servicii de suport tehnic dedicat.

Cei care doresc sa participe la licitatie trebuie sa prezinte bilantul contabil la 31.12.2009, iar cifra medie anuala de afaceri pe ultimii trei ani sa fie de minimum 3.000.000 lei sau echivalentul a 715.819 euro.

De asemenea, se solicita o garantie de participare de 13.000 lei, precum si o garantie de buna executie de 5% din valoarea contractului fara TVA.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 16 iulie, ora 15:00, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 19 iulie, ora 10:00. 

Criteriul de atribuire va fi pretul cel mai scazut.

Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta este de 60 de zile (de la termenul limita de primire a ofertelor).

#licenta, #microsoft, #romgaz , #stiri Romgaz

Curs valutar

1 EUR = 4.9681 RON

0.0026

1 USD = 4.5404 RON

-0.0151
  1. Profeție despre viitorul omenirii: România și Polonia, creștere masivă în următorii 30 de ani. "E în interesul strategic al SUA"
  2. Un expert de la Berkeley anunță prăbușirea Rusiei: SUA îl lovesc pe Putin, tăindu-l de la o resursă americană vitală
  3. ANAF vrea să implementeze un sistem fiscal ca în Vest pentru români. Cum va funcționa noul e-Factura pentru persoane fizice și care sunt temerile contabililor
  4. Rețeaua de energie a României, în fața unei schimbări majore. Cine ajunge să plătească pentru dezechilibre și ce soluții avem
  5. Care este stadiul lucrărilor pe Valea Oltului după aproape o săptămână de la închiderea circulației. Anunțul directorului CNAIR FOTO
  6. O multinațională prezentă în România anunță concedieri în masă. Val de tăieri la nivel mondial
  7. Cea mai impresionantă autostradă din lume, care surprinde prin lățimea ei. Unde a fost construită și câte benzi are VIDEO
  8. Intră în vigoare noile bilete pentru trenuri metropolitane, valabile în toată țara. "Oferă libertate călătorului"
  9. Noi taxe și impozite în România. Anunț teribil de la un fost secretar de stat al Guvernului: „Nu sunt liniștit pentru 2025"
  10. S-a dat startul licitației pentru execuția unei o noi autostrăzi. Va avea 62 de kilometri și ar trebui să fie gata în 30 de luni FOTO