Cifra de afaceri a Romgaz a crescut in T1 cu 22%

Vineri, 14 Mai 2010, ora 14:49
1228 citiri
Cifra de afaceri a Romgaz a crescut in T1 cu 22%

Cifra de afaceri a producatorului de stat de gaze naturale Romgaz a crescut in primul trimestru cu 22%, la 1,162 miliarde lei, in timp ce profitul net a scazut usor, cu 2,3%, la 203 milioane lei, fata de aceeasi perioada din 2009, potrivit datelor transmise de companie la solicitarea NewsIn.

Romgaz a inregistrat in primul trimestru al anului trecut o cifra de afaceri de 951,8 milioane lei si un profit net de 208,6 milioane lei.

"Inregistrarea unei cifre de afaceri mai mari se datoreaza faptului ca s-a livrat o cantitate de gaze naturale din productia interna, mai mare decat cea livrata in aceeasi perioada a anului trecut.

Profitul net este mai mic cu 2,3% din cauza faptului ca s-au inregistrat cheltuieli nedeductibile mai mari", spun reprezentantii companiei.

De asemenea, cantitatea de gaze naturale facturate in primele trei luni din acest an a fost de 21.257.109 MWh, in crestere cu 17% fata de perioada similara din anul trecut, respectiv 18.141.917 MWh.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dotează igienic intrările în spațiul tău de business, pentru o bună curățenie și siguranță!
Dotează igienic intrările în spațiul tău de business, pentru o bună curățenie și siguranță!
Indiferent de domeniul de activitate, în afaceri, igienă și siguranța nu ar trebui să fie niciodată neglijate. Exista anumite in care acest aspect este cu atat mai important, intrucat...
#romgaz, #afaceri, #cifra , #stiri Romgaz