Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Listarea Romgaz va fi intermediata de consortiul Erste, Goldman Sachs, BCR si RCI

Listarea Romgaz va fi intermediata de consortiul Erste, Goldman Sachs, BCR si RCI


Consortiul format din Erste, Goldman Sachs, BCR si Raiffeisen Capital & Investment (RCI) va intermedia oferta prin care Romgaz va fi listata la Bursa de Valori Bucuresti, iar in perioada urmatoare vor avea loc negocieri privind incheierea contractului de intermediere.

"In data de 24 ianuarie 2012 a avut loc deschiderea Ofertelor Financiare ale Ofertantilor care au indeplinit conditiile de eligibilitate si ale caror oferte tehnice au intrunit punctajul minim precizat prin caietul de sarcini, in cadrul procesului de selectare a Intermediarului Ofertei Publice Secundare Initiale de vanzare a pachetului de actiuni emise de Romgaz SA, reprezentand 15% din capitalul social existent al societatii", se arata in comunicat.

Ministerul Economiei anuntase anterior ca au fost depuse trei oferte in cadrul procesului de selectare a intermediarului Ofertei Publice Secundare Initiale de vanzare a pachetului de actiuni emise de Romgaz SA, reprezentand 15% din capitalul social al societatii.

Potrivit Ministerului Economiei, pe langa oferta depusa de consortiului format din Erste Group Bank AG, Goldman Sachs International, Banca Comerciala Romana, Raiffeisen Capital & Investment, a fost primita o oferta si din partea consortiului format din Banca Romana de Dezvoltare - Groupe Societe Generale, Citigroup Global Markets Limited, ING Bank NV London Branch, Societe Generale, ING Bank NV Amsterdam-Sucursala Bucuresti.

Totodata, a mai depus oferta si consortiul format din Unicredit CAIB Securities Romania, Unicredit Bank AG-London Branch, Alpha Bank Romania, Alpha Finance Romania, BT Securities, JP Morgan Securities Ltd.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: NewsIn
Articol citit de 1256 ori