Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Trei firme romanesti au castigat un contract Romgaz de 13 milioane de euro

Trei firme romanesti au castigat un contract Romgaz de 13 milioane de euro


Asocierea formata din SC Sutech SRL Medias, SC Condmag SA si SC Inspet SA vor realiza si pune in functiune statia de comprimare gaze naturale din Roman pentru SNGN Romgaz - Sucursala Medias, valoarea contractului fiind de 58,4 milioane de lei, potrivit unui anunt al Condmag Brasov publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Durata de executie a lucrarii este de 15 luni de la data transmiterii ordinului de incepere a lucrarilor si predarea amplasamentului.

Conform acordului de asociere cotele de participare la executia lucrarii se vor stabili dupa semnarea contractului cu autoritatea contractanta.

"La data de 9 august 2013 a fost inregistrat la Condmag SA Brasov contractul de lucrari incheiat intre SNGN Romgaz SA - Sucursala Medias avand calitatea de achizitor si asocierea formata din SC Sutech SRL Medias - lider de asociere, SC Condmag SA Brasov - asociat si SC Inspet SA Ploiesti - asociat, avand ca obiect executia, finalizarea si punerea in functiune a lucrarii "Statiei de comprimare gaze naturale Roman", in valoare de 58.406.565 lei, plus TVA", se arata in comunicatul transmis BVB.

Condmag activeaza in domeniul constructii de conducte de petrol si gaze, conducte magistrale de transport, in sectorul conectarii la sonde, statii de comprimare gaze, retele de distributie gaze naturale. Condmag a construit peste 85% din reteaua de conducte magistrale de transport gaze naturale din Romania, insumand 12.000 km. Peste hotare, firma a executat impreuna cu Rompetrol lucrari de montaj de circa 620 km conducte in Iordania, fosta Iugoslavie si Turkmenistan.

Principalii clienti ai companiei sunt Transgaz, Romgaz, E.ON Gaz Romania, Distrigaz Sud, Petrom, Consilii Locale, Primarii si Prefecturi.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 2075 ori