Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Romgaz plateste peste 88 mil. lei pentru modernizarea instalatiei tehnologice

Romgaz plateste peste 88 mil. lei pentru modernizarea instalatiei tehnologice


Societatea Nationala Romgaz plateste companiei Inspet SA 88,26 mil. lei, fara TVA, pentru modernizarea instalatiei tehnologice a depozitului de inmagazinare Bilciuresti, in vederea cresterii gradului de siguranta in exploatare si a maririi capacitatii zilnice de livrare a gazelor din depozit.

Contractul a fost atribuit in 22 decembrie 2011, prin negociere fara anunt de participare.

Romgaz justifica alegerea acestei proceduri prin faptul ca lucrarile, produsele si serviciile suplimentare sunt comandate in conditiile stricte stabilite in directiva.

Societatea Nationala de Gaze Naturale Romgaz are ca principal obiect de activitate extractia si inmagazinarea gazelor naturale. Compania asigura, alaturi de OMV Petrom, aproximativ doua treimi din productia anuala de gaze naturale a Romaniei.

Actionarul majoritar al companiei este Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, care detine 85,01% din actiuni, iar restul de 14,99% din actiuni apartine Fondului Proprietatea.

Inspet SA Ploiesti este o companie romana cu capital privat specializata, printre altele, in proiectarea de baza, emiterea detaliilor de executie, livrarea de echipamente si materiale, executarea lucrarilor de constructii montaj, lucrari de reparatii si intretinere, implementarea de proiecte si asistenta tehnica in domeniul industriei de petrol si gaze.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: NewsIn
Articol citit de 1487 ori