Directorul Renault-Nissan a prezentat la Cotroceni planurile privind activitatea Dacia Pitesti

Vineri, 11 Octombrie 2013, ora 14:24
2052 citiri
Directorul Renault-Nissan a prezentat la Cotroceni planurile privind activitatea Dacia Pitesti

Presedintele Traian Basescu l-a primit vineri, la Palatul Cotroceni, pe Carlos Ghosn, director general al Aliantei Renault-Nissan, acesta informandu-l pe seful statului ca uzina din Pitesti a avut o productie-record de 343.000 de autovehicule in 2013.

Potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale, Carlos Ghosn i-a prezentat presedintelui Traian Basescu planurile de dezvoltare ale companiei pentru anii urmatori, care vizeaza, mentinerea activitatii uzinei Dacia de la Pitesti, cel putin la nivelul actual.

De asemenea, Ghosn l-a informat pe seful statului despre obtinerea, la uzina din Pitesti, a unei productii-record de 343.000 de autovehicule in acest an si i-a adresat multumiri presedintelui Traian Basescu pentru sprijinul constant oferit inclusiv in perioada de criza.

Totodata, Carlos Ghosn a dat asigurari ca planul de afaceri al companiei Renault pentru perioada urmatoare prevede ca dezvoltarea productiei in Tanger (Regatul Maroc) si Togliatti (Federatia Rusa) sa nu afecteze productia in uzina de la Pitesti, dar ca o crestere viitoare a activitatii acestor unitati de productie va depinde, in mare masura, de evolutia competitivitatii si productivitatii acestora, se mai arata in comunicatul de presa.

La finalul convorbirilor, presedintele i-a inmanat directorului Renault-Nissan, Carlos Ghosn decoratia acordata, Ordinul National "Steaua Romaniei" - in grad de Comandor, in semn de inalta apreciere pentru contributia determinanta in eficientizarea industriei de automobile din tara noastra.

Presedintele Traian Basescu a semnat, joi, decretul decorare a directorului general al Aliantei Renault-Nissan, Carlos Ghosn, caruia i-a conferit Ordinul National "Steaua Romaniei" in grad de Comandor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
#Dacia Pitesti Romania, #dezvoltare Renault Nissan, #director Renault decoratie Basescu, #productie Dacia Romania , #stiri Renault