Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Renault vrea sa-si consolideze pozitia in Romania

Renault vrea sa-si consolideze pozitia in Romania


Strategia Renault pentru Romania e sa ramana aici, sa-si consolideze pozitia si sa-si foloseasca eficient capacitatile de productie, afirma Carlos Tavares, directorul de operatiuni al grupului Renault.

Acesta a precizat ca nu numai ca nu se pune problema ca francezii sa plece, dar Romania e un exemplu de urmat pentru celelalte uzine ale grupului, iar locul ei in strategia grupului va ramane foarte important, scrie Businessmagazin.ro

"Am avut placerea ca in aceasta dimineata sa felicit echipa de la Dacia pentru excelenta muncii sale", a declarat Carlos Tavarez.

Acesta si-a manifestat aprecierea vizavi de munca angajatilor romani si calitatea produselor fabricate aici, felicitand angajatii pentru faptul ca Dacia e cea mai vanduta marca din Romania, cu 35% din piata, iar Renault e pe pozitia a treia.

Mutarea unei parti din productia modelului Sandero in Maroc a nascut nelinisti in Romania, privind o eventuala plecare Renault din Romania, dupa exemplul Nokia.

Carlos Taveres, a exclus ideea ca Renault ar putea parasi Romania, afirmand ca strategia Renault este de a-si consolida pozitia aici.

In plus, Taveres a precizat ca Renault Romania este un exemplu de performanta pentru restul uzinelor grupului, iar compania va continua sa foloseasca eficient capacitatea industriala de pe piata locala, ritmul de productie vizat fiind de 300.000 de unitati pe an.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1263 ori