Vanzarile slabe imping Renault la reduceri de personal

Vineri, 10 August 2012, ora 13:05
1884 citiri
Vanzarile slabe imping Renault la reduceri de personal

Renault Samsung Motors Corp, divizia din Coreea de Sud a producatorului auto francez, vrea sa reduca numarul angajatilor in urma scaderii semnificative a vanzarilor.

Compania a anuntat vineri ca va oferi unor angajati posibilitatea pensionarii la cerere, urmand ca acestia sa primeasca salariul pe doi ani, taxe scolare pentru copii timp de doi ani, indemnizatie de pensionare si servicii de consultanta pentru gasirea unui noi loc de munca, transmite Dow Jones Newswires.

In perioada ianuarie - iunie 2012, Renault Samsung Motors a inregistrat un declin al vanzarilor de 34%, comparativ cu perioada similara din 2011, spre deosebire de rivalele mai mari, cum ar fi Hyundai Motor Co. si Kia Motors Corp, care au raportat cresteri de peste 10% in primele sapte luni din 2012.

Alianta Renault-Nissan a anuntat luna trecuta ca va investi 160 milioane de dolari pentru a dezvolta noi modele Nissan la divizia sa din Coreea de Sud.

Fabrica Renault-Samsung Motors din Busan, Coreea de Sud, va produce anual 80.000 de modele Rogue Nissan, incepand din 2014, majoritatea urmand sa fie exportate in America de Nord. Fabrica din Busan produce acum 180.000 de vehicule pe an, care sunt vandute in Coreea de Sud si in alte 60 de tari.

Renault: Profit in scadere cu aproape 40%. Loganul, cea mai vanduta masina

Renault vrea sa cucereasca continentul african cu Dacia

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#Renault Samsung Motors personal, #Renault Samsung Motors angajati, #Renault reducere personal, #Renault piata Asia , #Joburi