Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

RDS lanseaza cartea de telefon a abonatilor sai

RDS lanseaza cartea de telefon a abonatilor sai
RDS.Tel pune la dispozitia clientilor sai si nu numai un instrument foarte util prin intermediul caruia isi pot gasi cunostintele si prietenii din retea si de asemenea pot fi gasiti de abonatii altor operatori de telefonie - Cartea Albastra - Cartea de Telefon RDS.Tel.Cartea Albastra este disponibila, pentru inceput, pe site-ul www.rdstel.ro si ofera informatii despre numarul de telefon si adresa tuturor abonatilor la serviciul RDS.Tel, care si-au exprimat acordul de a fi inscrisi in acest proiect, informeaza comunicatul operatorului de telefonie fixa.
Web site-ul ofera vizitatorilor cel mai simplu si la indemana mod de a gasi un numar de telefon al unui abonat RDS.Tel: introducand numele si adresa persoanei in motorul de cautare. Interfata web a site-ului permite in acelasi timp abonatului RDS.Tel sa-si administreze si contul personal, prin operatiunile "Inscriere in Cartea Albastra", "Secretizare numar" si "Modificare date de inregistrare". Abonatii au la dispozitie si serviciul telefonic Informatii numere clienti -*931, o solutie rapida si accesibila pentru cei care nu au acces la internet. Acest serviciu, taxabil, este disponibil la nivel national doar in reteaua RDS.Tel, 7 zile din 7, in intervalul orar 8.00 - 22.00.

"Proiectul Cartea de Telefon s-a dezvoltat datorita nevoilor abonatilor nostri - peste 550.000 la numar - de a se gasi mult mai usor si de a comunica rapid cu prietenii si cunostintele lor. De asemenea, ne-am propus sa-i determinam pe abonatii nostri sa recunoasca apartenenta pe care o au la comunitatea RDS.Tel.
Cartea Albastra cuprinde clientii persoane fizice, urmand ca pe viitor sa extindem proiectul si pentru clientii companii. In curand, Cartea Albastra va aparea si in format tiparit, pentru a fi la indemana unui numar cat mai mare de abonati RDS.Tel," declara Mihaela Dumitrescu, Brand Manager RDS.Tel.

Cei care nu s-au inscris inca in Cartea Albastra mai au timp sa o faca, completand formularul de inscriere pe care il pot solicita de la orice punct de vanzare RCS & RDS sau il pot descarca direct de pe site.


Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 4370 ori