RCS & RDS si Telesport aduc "Liga I" in casele micorbistilor

Marti, 10 Octombrie 2006, ora 09:56
1360 citiri

RCS & RDS si-a propus sa aduca iubitorilor de sport, dar mai ales microbiatilor romani, canalul preferat mai aproape. Astfel, canalul Telesport va fi inclus atat in grila de programe a serviciului de televiziune prin cablu RCS in pachetul BAZA, cat si in pachetul BAZA al abonatilor Digi TV.

Incepand din data de 12 octombrie 2006, pasionatii de sport vor putea urmari in premiera cea mai importanta competitie sportiva interna - Campionatul National de Fotbal - LigaI, 3 sezoane la rand. Telesport este primul post de telviziune din Romania care transmite 4 meciuri pe etapa, precum si emisiuni sportive cu cea mai mare audienta: avancronica si rezumatul fiecarei etape, golurile fiecarei zile in care se joaca - ora 23:00, golurile etapei si top gol - prezentarea si clasamentul celor mai frumoase reusite.

Prima Liga din Anglia, peste 500 de ore de transmisii live, Inside Grand Prix, Derby-urile Campionatelor Nationale de volei si baschet si multe alte sporturi, sunt doar cateva din programele care ii vor incanta pe telespectatorii care sunt si abonati RCS & RDS. "Ne-am gandit sa le oferim abonatilor nostri bucuria de a trai experienta unui canal romanesc sportiv cu totul diferit, dedicat in intregime pasionatilor de sporturi, incercand astfel sa raspundem cat mai mult preferintelor publicului", declara Alexandru Oprea, Director General RCS & RDS.

Telesport este un post de televiziune romanesc, dedicat in exclusivitate transmisiilor si evenimentelor sportive, lansat la 1 decembrie 2003, care ofera telespectatorilor emisii 24 de ore din 24. Pentru a putea urmari acest canal, abonatii la cablu RCS si abonatii Digi TV nu trebuie sa faca nici un efort, deoarece Telesport va fi introdus automat pe frecventa corespunzatoare, in pachetul de programe BAZA.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...