Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

RCS & RDS lanseaza televiziunea digitala Pay per View

RCS & RDS lanseaza televiziunea digitala Pay per View
RCS & RDS lanseaza in cadrul CERF pachetul de internet, telefonie si televiziune si noul serviciu de televiziune digitala Pay per View, Digi Film, cinematograful de acasa.

Ca si la editiile anterioare, compania este furnizorul exclusiv de internet si telefonie fixa din cadrul acestei manifestari, punand la dispozitia expozantilor acces la internet si linii telefonice fixe.

"Pe parcursul celor 5 zile de eveniment, compania isi va face cunoscute serviciile, de data aceasta "la pachet": internet, telefonie si televiziune. "Impachetarea" serviciilor de comunicatii are ca scop prezentarea avantajelor pe care utilizatorii le obtin odata cu achizitionarea unuia dintre cele trei pachete de servicii", spun organizatorii.

De la cabinele telefonice instalate in incinta expozitiei, precum si in standul RCS & RDS, vizitatorii pot efectua gratuit apeluri telefonice catre orice destinatie din lume.

Bloombiz

(Sursa: NewsIn)Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1190 ori