Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

RCS&RDS a lansat serviciul Digi.Tel de comunicatii mobile 3G

RCS&RDS a lansat serviciul Digi.Tel de comunicatii mobile 3G

RCS&RDS a testat marti, cu succes, primele servicii de comunicatii mobile 3G, compania indeplinind astfel prima etapa de testare a functionalitatilor serviciilor 3G.

In urmatoarele luni urmeaza ca reteaua sa se extinda in mai multe localitati din tara, informeaza compania. Serviciile de comunicatii mobile de la RCS & RDS sunt oferite sub numele 'Digi.Tel', iar comunicarea se poate realiza in prima faza in cadrul retelei de telefonie mobila 3G - Digi.Tel. In viitorul apropiat, abonatii vor putea sa apeleze si restul retelelor fixe si mobile, in aceasta perioada fiind in curs de agreare procesele de interconectare cu ceilalti operatori de telefonie fixa si mobila.

Pentru asigurarea unui standard tehnologic ridicat, RCS & RDS a inceput realizarea la nivelul national a unei retele de tipul UMTS, avand ca furnizor de solutie integrata compania Nokia, cunoscuta ca si lider in topul preferintelor operatorilor de telecomunicatii la nivel mondial, pentru portofoliul sau de servicii business de ultima generatie.

Prin lansarea serviciilor de telefonie mobila Digi.Tel, compania RCS & RDS va fi primul operator care pune la dispozitia clientilor sai toata gama de servicii de telecomunicatii: telefonie mobila, telefonie fixa, Internet si date, televiziune.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.rompres.ro/ target=_blank>Rompres</a>)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 855 ori