Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Dispute intre RCS si Realitatea, din cauza postului TV The Money Channel

Dispute intre RCS si Realitatea, din cauza postului TV The Money Channel


RCS&RDS a informat CNA ca a intrerupt ridicarea semnalului The Money Channel la satelit, invocand neplata unor creante, insa Realitatea Media, care detine licenta televiziunii, spune ca si-a achitat obligatiile, precizand ca RCS trebuie sa explice de ce postul nu poate fi receptionat in toata tara.

RCS&RDS a intrerupt ridicarea semnalului The Money Channel la satelit, invocand neplata unor creante.

Potrivit unor informatii discutate in sedinta CNA de marti, semnalul The Money Channel nu mai este ridicat la satelit de doua luni, fapt pentru care televiziunea nu respecta licenta audiovizuala pe care emite. De asemenea, din cauza ca nu a emis pe satelit, The Money Channel risca sa ii fie retrasa licenta audiovizuala.

CNA a acordat licenta societatii Realitatea Media SA in martie 2006

Licenta audiovizuala cu difuzare prin satelit pentru televiziunea de business The Money Channel a fost acordata de CNA societatii Realitatea Media SA pe 1 martie 2006.

CNA a facut verificari pe 22 si 23 ianuarie 2014, prin intermediul instalatiei de receptie satelitara din dotarea institutiei, privind receptia The Money Channel, constatand ca programul televiziunii - care, conform datelor din dosarul societatii Realitatea Media SA depus la CNA, trebuia sa fie transportat de SC RCS&RDS SA, catre satelitul Intelsat 1002, orientare 1, grad Vest - nu putea fi receptionat.

Constatand intreruperea emisiei prin satelit, CNA a trimis o adresa societatii RCS&RDS SA, inregistrata la CNA cu nr. 828/21 ianuarie 2014, prin care a solicitat sa i se aduca la cunostinta daca ofera servicii de ridicare la satelit a programului The Money Channel.

Printr-o adresa inregistrata la CNA pe 22 ianuarie, RCS&RDS a comunicat ca nu mai realizeaza serviciul de ridicare la satelit pentru postul de televiziune The Money Channel.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 1463 ori
Citeste mai multe desprercs realitatea money channel rcs money