Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Castigatori A"mobilizatiA" la un telefon DECT, prin RDS.Tel

Castigatori A"mobilizatiA" la un telefon DECT, prin RDS.Tel

Compania RCS & RDS a incheiat cu succes campania nationala A"Mobilizeaza-te la un telefon DECTA". Lansata la 1 Aprilie, aceasta a constat in oferirea lunara a unui telefon DECT, telefon fix fara fir, atat primilor 25 de noi clienti RDS.Tel Conect, cat si celor mai A"vorbaretiA" 25 dintre abonati, din 18 orase din tara.

A"Sunt foarte multumit de serviciul de telefonie fixa RDS.Tel, dar si de telefon. E perfectA", a declarat domnul Dumitru Mavrodin, unul dintre castigatorii din Bucuresti. Campania, cu motto-ul A"Primesti mai mult de la RDS.Tel - noua telefonie nationalaA", s-a derulat la nivel national pe o perioada de 2 luni. Robert Andrei, un alt beneficiar al campaniei RDS.Tel din Bucuresti, a sustinut ca: A"Ideea campaniei este foarte buna, deoarece un telefon fix fara fir este oricand folositor si ofera mobilitate maximaA" A- afirmatie care vine sa sublinieze faptul ca serviciul de telefonie fixa oferit de RCS & RDS ofera clientilor pe langa accesibilitatea tarifelor, si usurinta utilizarii acestuia, prin plusul de mobilitate adus de un telefon fix fara fir.

Prin aceasta campanie RCS & RDS a urmarit fidelizarea abonatilor RDS.Tel precum si atragerea de noi clienti, obiective ce au fost atinse de-a lungul celor 2 luni de actiune promotionala. Premiile campaniei A- telefoanele DECT - au oferit consumatorilor un motiv in plus sa asocieze serviciul RDS.Tel cu solutiile moderne si performante specifice unei A"telefonii a viitoruluiA".

RCS & RDS a oferit pe parcursul celor 2 luni de campanie un numar total de 1.800 de premii. Premiul a constat intr-un telefon fix fara fir, bazat pe tehnologia Clear Digital Sound, usor de utilizat, care detine o memorie de 15 numere, alte 20 in memoria CLIP (serviciul de identificare apelant), 3 tipuri de sonerie si printre alte avantaje, permite vizualizarea ultimelor 5 numere formate.

Bloombiz

www.directnews.ro - Topul stirilor zilei

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1212 ori