RATB are un nou director general

Marti, 28 Ianuarie 2014, ora 16:19
2216 citiri
RATB are un nou director general

Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) are un nou director general desemnat prin concurs - Daniel Florentin Doman, dupa ce fostul director, Adrian Campurean, a demisionat la sfarsitul lunii iulie.

Consiliul de Administratie al RATB a hotarat, saptamana trecuta, validarea directorilor nominalizati de Comisia de evaluare si selectie, in baza rezultatelor finale obtinute de candidatii la functiile de director general si directori executivi.

Astfel, Daniel Florentin Doman ocupa functia de director general, Valeriu Bunea, fostul director interimar, va ocupa postul de director Programare si Siguranta Circulatiei, Mariana Duta - director Financiar - Contabilitate, Adrian Dragnea - director Mentenanta si Administrare Sisteme, Constantin Alecsandrescu - director Achizitii si Marketing, Ileana Savu - director Administrativ si Asistenta Sociala, Gheorghe Cazan - director Uzina de Reparatii.

Pentru ca, in urma procedurii de evaluare si selectie a candidatilor pentru postul de director Intretinere Sisteme Energetice si Cale de Rulare, niciunul dintre participanti nu a indeplinit punctajul stabilit de comisie, Consiliul de Administratie al RATB a hotarat organizarea unui nou concurs pentru aceasta functie.

Pana la desemnarea noului director, interimatul va fi asigurat de Daniel Florentin Doman, prin preluare de atributii.

Pana in prezent, functia de director general al regiei a fost ocupata interimar de Valeriu Bunea, dupa ce, la sfarsitul lunii iulie, fostul directorul general al RATB Adrian Campurean a demisionat.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#Consiliu Administratie RATB, #director general RATB, #Daniel Florentin Doman RATB , #stiri Ratb