Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

RATB are un nou director general

RATB are un nou director general


Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) are un nou director general desemnat prin concurs - Daniel Florentin Doman, dupa ce fostul director, Adrian Campurean, a demisionat la sfarsitul lunii iulie.

Consiliul de Administratie al RATB a hotarat, saptamana trecuta, validarea directorilor nominalizati de Comisia de evaluare si selectie, in baza rezultatelor finale obtinute de candidatii la functiile de director general si directori executivi.

Astfel, Daniel Florentin Doman ocupa functia de director general, Valeriu Bunea, fostul director interimar, va ocupa postul de director Programare si Siguranta Circulatiei, Mariana Duta - director Financiar - Contabilitate, Adrian Dragnea - director Mentenanta si Administrare Sisteme, Constantin Alecsandrescu - director Achizitii si Marketing, Ileana Savu - director Administrativ si Asistenta Sociala, Gheorghe Cazan - director Uzina de Reparatii.

Pentru ca, in urma procedurii de evaluare si selectie a candidatilor pentru postul de director Intretinere Sisteme Energetice si Cale de Rulare, niciunul dintre participanti nu a indeplinit punctajul stabilit de comisie, Consiliul de Administratie al RATB a hotarat organizarea unui nou concurs pentru aceasta functie.

Pana la desemnarea noului director, interimatul va fi asigurat de Daniel Florentin Doman, prin preluare de atributii.

Pana in prezent, functia de director general al regiei a fost ocupata interimar de Valeriu Bunea, dupa ce, la sfarsitul lunii iulie, fostul directorul general al RATB Adrian Campurean a demisionat.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 1394 ori