Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

RATB a primit 24 mil. lei la a doua rectificare a bugetului Capitalei

RATB a primit 24 mil. lei la a doua rectificare a bugetului Capitalei

Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) a primit 24 de milioane de lei la a doua rectificare a bugetului Capitalei, in urma votului de vineri din Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB), in timp ce situatia financiara a RADET va fi discutata din nou in ianuarie, relateaza NewsIn.

In proiectul de rectificare, pentru RATB erau prevazuti doar 12 milioane de lei in plus.

In cele din urma, insa, consilierii au decis alocarea altor 12 milioane de lei, care au fost luati din banii propusi sa ii primeasca in plus Administratia Lacuri Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB), sapte milioane, si Administratia Monumentelor, cinci milioane.


Suplimentul pentru RATB era necesar deoarece, conform conducerii regiei, banii de care dispunea aceasta nu ar fi ajuns pana la sfarsitul anului, existand riscul unor probleme la plata furnizorilor.


La prima rectificare a bugetului Capitalei, votata de CGMB in noiembrie, RATB a primit 30 de milioane de lei, iar RADET, 162 de milioane.


Necesarul RADET se ridica, inainte de prima rectificare, la 384 de milioane de lei, reprezentand acoperirea subventiei la tariful platit de consumatorii casnici, 137 de milioane pentru combustibil si o transa de 100 de milioane din datoria catre furnizorul de energie termica ELCEN. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1030 ori
Citeste mai multe despreratb buget capitala radet