Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Primaria plateste 20.000 euro pentru un studiu de fezabilitate

Primaria plateste 20.000 euro pentru un studiu de fezabilitate

Primaria Municipiului Bucuresti va plati firmei ISPE SA 83.700 de lei (circa 20.000 de euro) pentru un studiu de fezabilitate din care sa afle unde este oportun sa amplaseze toalete publice in Capitala, precum si modul in care populatia va avea acces la acestea. 

Potrivit site-ului guvernamental de licitatii publice, in prima faza va fi elaborat un proiect pilot privind construirea a 20 de toalete publice la capetele unor linii ale Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), precum si in zone cu trafic pietonal intens.

In faza a doua, vor fi propuse inca 30 de amplasamente apartinand municipalitatii, tot in zonele cu trafic pietonal intens.

Proiectantul toaletelor dorite de edili va trebui sa propuna si sistemul de acces, urmand sa aleaga dintre patru variante propuse de municipalitate: gratuit, pe baza cartelelor RATB/METROREX, cu bon de intrare sau cu fise care sa fie introduse intr-un aparat aflat la intrarea in WC.

"Toaletele publice subterane au fost, inainte de luna decembrie 1989, singurele locatii avand functionalitatea stricta de toaleta publica prin care municipalitatea asigura un grad de civilizatie, confort si de igiena cetatenilor din municipiul Bucuresti, dar si celor aflati in tranzit prin oras", se arata in caietul de sarcini al licitatiei privind studiul de fezabilitate.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1923 ori