Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

MDRT si RATB: noua linii de transport catre obiectivele din jurul Capitalei, din 1 august

MDRT si RATB: noua linii de transport catre obiectivele din jurul Capitalei, din 1 august

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) si Regia Autonoma a Transportului din Bucuresti (RATB) vor lansa, incepand cu 1 august, noua linii de transport pentru vizitarea obectivelor turistice din jurul Capitalei, relateaza NewsIn.

"Protocolul pe care il vom semna astazi (marti n.r.) intre Ministerul Dezvoltarii si Turismului si RATB se refera la infiintarea a noua linii turistice de transport spre diferite obiective din jurul Capitalei.

Aceste linii vor functiona din 1 august.


Duminica aceasta este prima zi in care vor exista aceste linii de transport, care vor duce bucurestenii, si nu numai, catre destinatii precum Cernica, Pasarea, Ciorogarla sau Parcul National Comana din Giurgiu", a declarat marti ministrul Turismului, Elena Udrea.


Liniile vor avea ca punct de plecare trei locatii, si anume Ghencea, Piata Presei Libere si Piata Sf. Vineri.


Din punct de vedere al destinatiei, acestea vor ajunge la Manastirea Balamuci, Manastirea Pasarea, Manastirea Ciorogarla, Biserica Sf, Voievozi Hulubesti si Parcul National Comana.


Potrivit directorului RATB, Adrian Crit, cele noua autobuze vor avea ca ora de plecare 8,30 si se vor intoarce la ora 16. Pentru moment, cursele se vor efectua numai in zilele de sambata, duminica si cu ocazia sarbatorilor legale.


Pretul unei calatorii va fi de 15 lei. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1248 ori
Citeste mai multe despremdrt obiective ratb transport