Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Autobuze supraetajate pentru vizitarea obiectivelor turistice din Bucuresti

Autobuze supraetajate pentru vizitarea obiectivelor turistice din Bucuresti

Turistii straini, dar si romanii care vor sa vada obiectivele turistice din Capitala pot lua unul dintre cele patru autobuze supraetajate, care vor circula, de joi, prin centrul Bucurestiului, pe un traseu turistic ce include Muzeul Satului, Muzeul Antipa, Ateneul Roman, Palatul Telefoanelor, Palatul Parlamentului, Patriarhia Romana, Hanul lui Manuc, Curtea Veche, Spitalul Coltea, Teatrul National si ASE, conform Mediafax.

Pe noua linie de transport destinata vizitarii obiectivelor turistice din Bucuresti, infiintata de Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB), vor circula, incepand de joi, patru autobuze speciale, supraetajate, cu o capacitate de 77 de locuri.

Cele patru autobuze supraetajate vor circula intre orele 10.00 si 22.00, la intervale de 15 minute, iar traseul, care va fi parcurs in aproximativ 50 de minute, va avea o lungime de 15,4 kilometri si 14 statii, a anuntat RATB, intr-un comunicat de presa.

Autobuzele vor merge pe traseul Piata Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piata Unirii, Universitate, Piata Romana, apoi din nou prin Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle, Soseaua Kiseleff, Piata Presei.

Pe traseul turistic sunt Casa Presei, Parcul Herastrau, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Muzeul Antipa, Muzeul de Geologie, Muzeul Taranului Roman, Palatul Victoria, Ateneul Roman, Muzeul National de Arta, Biserica Cretulescu, Palatul Telefoanelor, Palatul CEC, Muzeul National de Istorie, Palatul Parlamentului, Patriarhia Romana, Hanul lui Manuc, Curtea Veche, Universitatea, Spitalul Coltea, Muzeul Municipiului Bucuresti, Teatrul National, Muzeul Literaturii si Academia de Studii Economice.

Costul unui bilet va fi de 25 de lei pentru adulti si de 10 lei pentru copii cu varste intre 7 si 14 ani. Copiii care au sub sapte ani, insotiti de adulti, nu vor avea nevoie de bilet. Cardul de calatorie este valabil 24 de o de la prima validare si poate fi cumparat din autobuzele turistice.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1630 ori