Cei sapte directori RATB au fost demisi oficial

Luni, 02 Septembrie 2013, ora 14:55
2052 citiri
Cei sapte directori RATB au fost demisi oficial

Consiliul de Administratie al Regiei Autonome de Transport Bucuresti a aprobat, vineri, incetarea Contractelor Individuale de Munca pentru cei sapte directori executivi ai Regiei si efectuarea unui audit extern privind activitatea regiei, a declarat, luni, pentru Agerpres, Constantin Tobescu, purtator de cuvant al RATB.

"In urma sedintei extraordinare din 30 august, Consiliul de Administratie al RATB a aprobat schimbarea structurii organizatorice a regiei si modificarea numarului de personal de executie si conducere prin diminuarea cu 240 de posturi in conditiile legii (OUG 109/2011).

Tot in sedinta Consiliului de Administratie din 30 august s-a aprobat incetarea Contractelor Individuale de Munca pentru cei sapte directori executivi ai RATB, iar in locul lor au fost propusi prin interimat prin preluarea de atributii alte persoane cu experienta din RATB pana la numirea directorilor. De asemenea, Consiliul de Administratie al RATB a aprobat efectuarea unui audit extern privind activitatea regiei", a aratat Tobescu.

Directorul general interimar Valeriu Bunea a ramas in functie.

Potrivit sursei citate, in functie de rezultatele auditului extern vor fi luate masurile care se impun pentru imbunatatirea managementului si activitatii regiei.

In prezent, RATB are aproximativ 11.000 de angajati iar CA nu a propus, deocamdata, disponibilizarea altor persoane.

Pe de alta parte, purtatorul de cuvant al RATB a aratat ca nu au fost discutate probleme legate de majorarea pretului biletelor calatoriilor cu transportul in comun.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#demitere directori RATB, #incetare contract directori RATB, #audit extern RATB, #management RATB , #Management