Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

RATB relanseaza autobuzele "Bucharest City Tour" in weekend

RATB relanseaza autobuzele "Bucharest City Tour" in weekend


Regia Autonoma de Transport Bucuresti /RATB/ va repune in circulatie, incepand din acest weekend, autobuzele "Bucharest City Tour" destinate vizitarii obiectivelor turistice din Capitala, a anuntat, vineri, institutia.

Astfel, incepand cu data de 5 mai a.c., linia de transport destinata vizitarii obiectivelor turistice din Bucuresti va fi deservita de patru autobuze speciale, supraetajate, cu o capacitate de 77 locuri, prevazute cu ghid audio in limbile romana si engleza.

Noutatea adusa de RATB in acest an este dotarea autobuzelor cu sistem internet wireless gratuit.

Cele patru autobuze circula pe traseul: Piata Presei - Muzeul Satului - Arcul de Triumf - Piata Victoriei - Calea Victoriei - Palatul Parlamentului - Piata Unirii - Universitate - Piata Romana - Piata Victoriei - Piata Charles de Gaulle - Sos. Kiseleff - Piata Presei.

Linia functioneaza intre orele 10:00 - 22:00, pe un traseu cu o lungime de 15,4 km, care are 14 statii si poate fi parcurs in aproximativ 50 minute.

Potrivit RATB, obiectivele turistice aflate de-a lungul acestui traseu sunt: Casa Presei, Parcul Herastrau, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Muzeul Antipa, Muzeul de Geologie, Muzeul Taranului Roman, Palatul Victoria, Ateneul Roman, Muzeul National de Arta, Biserica Cretulescu, Palatul Telefoanelor, Palatul CEC, Muzeul National de Istorie, Palatul Parlamentului, Patriarhia Romana, Hanul lui Manuc, Curtea Veche, Universitatea, Spitalul Coltea, Muzeul Municipiului Bucuresti, Teatrul National, Muzeul Literaturii si Academia de Studii Economice.

Tarifele de transport pentru aceasta linie, stabilite pe categorii de varsta, sunt: 25 lei/card, pentru adulti si 10 lei/card, pentru copiii cu varste intre 7 si 14 ani.
Copiii cu varsta de pana la 7 ani, insotiti de adulti, vor beneficia de transport gratuit. Cardul de calatorie este valabil 24 de ore de la prima validare si se poate procura din autobuzele turistice.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 1201 ori