Un nou vicepresedinte pentru Raiffeisen Banca pentru Locuinte

Luni, 16 Aprilie 2007, ora 15:19
1011 citiri

Luminita Manolache a fost numita in functia de vicepresedinte al Raiffeisen Banca pentru Locuinte si urmeaza sa preia atributiile care i-au revenit pana in prezent lui Wolfgang Melzer, fostul vicepresedinte RBL

Luminita Manolache va coordona departamentele de Contabilitate si Control Financiar, Operatiuni cu Clientela, Trezorerie si Tehnologia Informatiei.

In varsta de 40 de ani, noul vicepresedinte RBL a mai condus Directia de Operatiuni cu Clientela a Raiffeisen Banca pentru Locuinte prin cele patru departamente componente (Back Office, Economisire Call Center, Plati si Credite) inca de la infiintarea institutiei financiare, in luna mai 2004.

Luminita Manolache a mai ocupat si functiile de consultant in cadrul Raiffeisen Bank, Tax Manager la PricewaterhouseCoopers si Sef Serviciu Directia Asigurari Credite de Export in cadrul Bancii de Export Import a Romaniei.

Este absolventa a Facultatii de Finante Contabilitate din cadrul Academiei de Studii Economice precum sa Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Ecologice Bucuresti.

A obtinut calitatea de auditor financiar si expert contabil si este membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania si al Corpului Expertilor Contabili sContabililor Autorizati din Romania.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...