Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

RBL a inceput sa acorde primele credite pentru cumpararea unei locuinte

RBL a inceput sa acorde primele credite pentru cumpararea unei locuinte

Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) a inceput sa acorde, la finele anului trecut, primele credite, acoperind toata gama de finantari locative: atat modernizarea,

In prezent, Raiffeisen Banca pentru Locuinte ofera clientilor sai doua tipuri de credite:
Creditul Locativ si Creditul Intermediar. Pentru a putea beneficia de un Credit Locativ, clientul trebuie ca in prima etapa sa economiseasca o anumita suma de bani, timp de minim 18 luni, pentru ca, in a doua etapa, sa obtina un credit in lei, cu o dobanda fixa de sase la suta pe an.

Creditul Intermediar presupune economisirea unui sold minim din valoarea contractului, timp
de minim trei luni. Pe durata creditului intermediar rata dobanzii este de 7,5 la suta pe an, fixa. Dupa ce clientul economiseste cel putin 18 luni si atinge cifra de evaluare impusa de banca, imprumutul se transforma in Credit Locativ cu o dobanda de sase la suta pe an, fixa pe toata perioada de rambursare.

Raiffeisen Banca pentru Locuinte SA este prima banca pentru locuinte din sistemul bancar
romanesc care functioneaza inca din iunie 2004. Produsele oferite de RBL sunt vandute in prezent prin trei canale de distributie principale: o retea de agenti proprii in care lucreaza peste 9.400 de colaboratori activi, sucursalele si agentiile Raiffeisen Bank si prin parteneri de afaceri.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 708 ori