Raiffeisen reduce marjele dobanzilor la creditele cu ipoteca

Marti, 06 Aprilie 2010, ora 15:03
2290 citiri
Raiffeisen reduce marjele dobanzilor la creditele cu ipoteca

Raiffeisen Bank a redus marjele dobanzilor percepute la creditele nou contractate de populatie in lei si euro, garantate cu ipoteca, oferta fiind valabila pana la 30 septembrie, a anuntat banca marti intr-un comunicat.

Astfel, creditul in euro garantat cu ipoteca Flexi Plus/Flexi Credit Integral are o marja de dobanda de 6,5% (de la 8%), creditul Achizitie/Construire are o marja de 5,5% (in loc de 6,5%), in timp ce pentru creditul Prima Casa banca va practica o marja de 3,5% (de la 4%), se mentioneaza in comunicat.

La marjele mentionate, banca adauga nivelul dobanzii EURIBOR la 6 luni pentru creditele Achizitie/Construire si FlexiPlus, FlexiCredit Integral in euro, respectiv EURIBOR la 3 luni pentru Prima Casa.

Pentru creditul in lei garantat cu ipoteca Flexi Plus/Flexi Credit Integral, marja de dobanda a coborat la 4,75% (de la 5%), pentru creditul Achizitie/Construire se aplica o marja de 3,75% (de la 4%), iar pentru creditul Prima Casa marja de dobanda ramane la acelasi nivel, de 2,5%, se mai arata in comunicat.

La marjele mentionate, banca adauga nivelul dobanzii ROBOR la 6 luni pentru creditele Achizitie/Construire si FlexiPlus, FlexiCredit Integral in lei, respectiv ROBOR la 3 luni pentru Prima Casa.

Pentru clientii care au un cont curent deschis la Raiffeisen Bank prin care incaseaza salariul lunar banca practica marje mai mici de dobanda, cu 0,6 puncte procentruale la imprumuturile in euro Flexi Plus/Flexi Credit Integral si pentru Achizitie/Construire, respectiv cu jumatate de punct procentual pentru cel de Prima Casa.

La creditele in lei, diferenta este de 0,25 puncte procentuale.

#raiffeisen, #credit, #imprumut, #prima, #casa , #stiri Raiffeisen