Raiffeisen Leasing si-a sporit afacerile cu 80% in semestrul I

Luni, 12 Septembrie 2011, ora 17:26
1397 citiri
Raiffeisen Leasing si-a sporit afacerile cu 80% in semestrul I

Raiffeisen Leasing IFN SA a finantat in primul semestru bunuri in valoare de 36,4 milioane euro, in crestere cu 80% fata de aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat luni compania, potrivit NewsIn.

Compania de leasing precizeaza ca a finantat in primele sase luni ale acestui an vehicule in valoare totala de 22,5 milioane euro, ceea ce reprezinta o dublare a valorii totale, comparativ cu primul semestru din 2010.

Potrivit Raiffeisen Leasing, vehiculele comerciale finantate detin o pondere de 63% in structura portofoliului, restul de 37% revenind autoturismelor. "Valoarea echipamentelor finantate s-a ridicat la 13,9 milioane euro, sectoarele favorite in aceasta perioada fiind sectorul constructiilor 33% si agricultura 23% din totalul echipamentelor finantate.

"Anul acesta am avut ca preocupare constanta sa venim in intampinarea clientilor nostri prin solutii de finantare in leasing customizate pentru nevoile specifice ale diferitelor sectoare de activitate.

Pana la acest moment segmentele carora le-am adresat produse speciale au fost vehicule comerciale pentru transporturi, echipamente pentru agricultura si flote auto pentru IMM-uri", a declarat directorul general Raiffeisen Leasing, Felix Daniliuc.

Raiffeisen Leasing IFN SA este membra a grupului financiar austriac Raiffeisen si activeaza pe piata romaneasca din anul 2002. Compania a finantat anul trecut bunuri in valoare de 53 milioane euro, in crestere de cinci ori fata de 2009, cand compania finantase bunuri in valoare de 10,8 milioane euro.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#Raiffeisen Leasing, #vehicule, #solutii finantare leasing, #finantare leasing, #raiffeisen , #stiri Raiffeisen