Raiffeisen Leasing face schimbari la nivelul conducerii

Miercuri, 06 Ianuarie 2010, ora 16:36
2500 citiri
Raiffeisen Leasing face schimbari la nivelul conducerii

Felix Daniliuc este noul director general al Raiffeisen Leasing IFN SA, inlocuind-o astfel pe Mihaela Mateescu al carei mandat s-a incheiat la 31 decembrie 2009, a anuntat miercuri compania, transmite NewsIn.

Felix Daniliuc preluase in octombrie anul trecut functia de director general-adjunct.

Daniliuc are o experienta de peste 18 ani in domeniul financiar-bancar, in activitati precum: trade finance, custodie, cash management, retail banking, coordonare retea sucursale si vanzari directe.

"Am primit cu entuziasm aceasta noua provocare profesionala, intr-un context al pietei destul de dificil. Pentru 2010, ne propunem sa dezvoltam portofoliul de clienti, dar si sa consiliem in mod activ clientii actuali. Beneficiem de infrastructura si expertiza actionarilor nostri - pe de o parte reteaua si personalul Raiffeisen Bank, pe de alta parte experienta si platforma regionala de la Raiffeisen Leasing International", a declarat noul director general al Raiffeisen Leasing.

Fostul director general al companiei, Mihaela Mateescu a declarat, pentru NewsIn, ca plecarea sa din cadrul companiei si din grupul Raiffeisen a fost luata de comun acord.

Mateescu a mai ocupat functia de presedinte al boardului Raiffeisen Broker de Asigurare Reasigurare, pozitie pe care a ocupat-o si la Raiffeisen Leasing Moldova.

Mihaela Mateescu a fost numita in 2003 director de vanzari al Raiffeisen Leasing, iar din 2006 ocupa functia de director general in cadrul companiei.

#felix, #daniliuc, #raiffeisen, #leasing , #stiri Raiffeisen