Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Raiffeisen Leasing estimeaza contracte de peste 100 de milioane de euro in 2004

Raiffeisen Leasing estimeaza contracte de peste 100 de milioane de euro in 2004
Raiffeisen Leasing a depasit estimarile pentru anul in curs avand in portofoliu la sfarsitul lunii septembrie contracte in valoare de peste 86 de milioane euro."In 2003, primul exercitiu financiar complet pentru Raiffeisen Leasing pe piata romaneasca, am incheiat contracte in valoare de 52 de milioane de euro si ne-am inscris in topul primelor cinci companii de profil. La inceputul anului 2004 estimam un volum de 80 de milioane euro in contracte incheiate. Am depasit aceasta prognoza la sfarsitul lunii septembrie, cand valoarea totala a contractelor a ajuns la 86,8 milioane euro", a declarat presedintele companiei Bernd Kuenzel.
In portofoliul Raiffeisen Leasing, autoturismele reprezinta 49% din totalul contractelor incheiate, camioanele si vehiculele comerciale 41%, iar echipamentele 10%. Compania ofera leasing financiar atat pentru persoane juridice cat si pentru persoane fizice.

Cresterea cifrei de afaceri este explicata de conducerea societatii de cresterea segmentului auto.

Previziunile pentru acest an au fost modificate in sensul majorarii valorii contractelor finantate la peste 100 de milioane de euro, mai ales in conditiile in care Raiffeisen Leasing are cea mai extinsa retea teritoriala a unei companii de profil, fiind prezenta in 16 dintre orasele principale ale tarii, conform aprecierilor directorului de vanzari al companiei, Mihaela Mateescu.

Raiffeisen Leasing a fost infiintata la sfarsitul lunii iulie 2002 ca urmare a deciziei grupului Raiffeisen de a dezvolta operatiuni de leasing pe piata romaneasca si are un capital de peste doua milioane de euro detinut in cote egale de Raiffeisen Leasing International Austria si de Raiffeisen Bank Romania. Raiffeisen Leasing este membra a Asociatiei de Leasing Bancar din august 2004.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 861 ori