Raiffeisen Leasing A- cresterea rezultatelor cu 30% prin leasing

Joi, 04 Mai 2006, ora 11:23
764 citiri

In 2005, Raiffeisen Leasing a incheiat contracte in valoare de 137 milioane euro. Din totalul portofoliului de contracte incheiate, 17% sunt contracte pentru leasing de echipamente, 45%, pentru leasing de autoturisme, iar leasingul pentru vehicule comerciale a ajuns la 38%. Prin rezultatele obtinute in 2005, compania detine o cota de piata de 6,7% si se situeaza in topul societatilor de leasing de pe piata romaneasca.

A"Anul 2005 a fost pentru Raiffeisen Leasing un an dedicat consolidarii companiei si imbunatatirii nivelului serviciilor. Ne-am propus sa oferim clientiilor nostri nu doar o solutie de finantare ci si o experienta placuta a leasingului. In acest sens asiguram partenerilor nostri rapiditate, servicii personalizate, consultanta gratuita, transparenta in prezentarea costurilor si, nu in ultimul rand, o atmosfera placuta. Rezultatele nu au intarziat sa apara: peste 50% dintre clientii nostri revin si cu urmatorul contract de leasingA", a spus Bernd Kuenzel, presedintele Raiffeisen Leasing.

Oferta Raiffeisen Leasing cuprinde intreaga gama de produse, de la autovehicule, la echipamente si la leasing imobiliar, precum si finantari pentru proiecte complexe. Din 2004 reteaua teritoriala acopera intregul teritoriu al tarii prin reprezentanti in 16 orase, iar din 2005 solutiile de finantare prin leasing sunt oferite si prin sucursalele Raiffeisen Bank.

Pentru anul 2006 Raiffeisen Leasing a planificat o crestere de 30% a volumului finantarilor, dezvoltand mai ales pe segmentul de echipamente. Pentru a sprijini sectorul de constructii, Raiffeisen Leasing a lansat o oferta promotionala - 6,75% dobanda pe an pentru utilaje de constructii cu o valoare de peste 50.000 euro. De asemenea, Raiffeisen Leasing a lansat pe piata in martie 2006 produsul de leasing imobiliar, destinat proiectelor care depasesc 500.000 euro.

A"Ne propunem cresterea cotei de piata prin lansarea unor produse si oferte competitive, pe fondul unor servicii de calitate si a unei experiente placute pentru fiecare partener al nostruA", a adaugat Bernd Kuenzel, presedintele Raiffeisen Leasing.

Bloombiz

www.directnews.ro - Topul stirilor zilei