Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Raiffeisen lanseaza 4 pachete noi de produse pentru IMM

Raiffeisen lanseaza 4 pachete noi de produse pentru IMM

Raiffeisen Bank lanseaza patru noi pachete operationale, care se adreseaza tuturor clientilor din categoria intreprinderilor mici si mijlocii (IMM), prin care exclude de la plata unele comisioane aferente operatiunilor bancare curente, a anuntat banca, miercuri, intr-un comunicat, citat de NewsIn.

Cele patru pachete operationale - Bronze, Silver, Gold si Platinum - reprezinta o modalitate de optimizare a costurilor, prin exceptarea de la plata a unor comisioane aferente operatiunilor bancare curente.

De asemenea, prin noile Pachete Operationale IMM se simplifica activitatile bancare zilnice, prin includerea accesului gratuit la canale de distributie alternative, se arata in comunicatul bancii.


"Clientii IMM pot beneficia de reduceri de costuri utilizand mai multe servicii bancare Raiffeisen Bank.


Am inclus in aceste pachete produse si servicii care, din experienta clientilor nostri, sunt dintre cele mai frecvent utilizate in activitatea de afaceri de zi cu zi", a declarat directorul ariei IMM, Monica Udrescu.


Pachetele operationale IMM sunt atasate conturilor curente in lei si contin o serie de beneficii aferente produselor si serviciilor bancare, acoperind majoritatea aspectelor ce formeaza relatia unui client cu banca.


Pentru activarea unui Pachet Operational IMM este necesara doar deschiderea contului curent principal in lei. Activarea celorlalte produse si servicii este optionala si gratuita si se face in orice unitate Raiffeisen Bank (my banking, raiffeisen direct, multicash, raiffeisen online).


Raiffeisen Bank este o banca universala care ofera o gama completa de produse si servicii persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor, prin canale multiple de distributie: unitati bancare (peste 550 in intreaga tara), phone banking (Raiffeisen Direct), mobile banking (myBanking), internet banking (Raiffeisen Online).


Banca are peste 2 milioane de clienti persoane fizice, peste 100.000 IMM-uri si peste 4.400 de corporatii mari si medii. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1330 ori
Citeste mai multe desprecomisoane costuri imm raiffeisen servicii uri