Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Raiffeisen Bank: Serviciile de Internet si mobil, oprite sambata spre duminica

Raiffeisen Bank: Serviciile de Internet si mobil, oprite sambata spre duminica


Serviciile Raiffeisen Online (Internet banking) si myBanking (mobile banking) nu vor functiona in noaptea de sambata, 22 octombrie spre duminica, 23 octombrie, in intervalul 23.00 si 03.00, deoarece banca efectueaza o migrare controlata a aplicatiilor core-banking.
De asemenea, retelele de ATM-uri si POS-uri ale bancii vor fi afectate in noaptea de duminica 23 octombrie, pentru aproximativ o ora in intervalul 01:30 si 02:30.

Grupul Raiffeisen este reprezentat in Romania prin Raiffeisen Bank, Raiffeisen Leasing, Raiffeisen Capital & Investment, Raiffeisen Asset Management, Raiffeisen Investment Romania, Raiffeisen Banca pentru Locuinte.

Raiffeisen Bank are o retea de 540 agentii in toata tara, care deservesc aproximativ doua milioane de clienti persoane fizice, IMM-uri si corporatii mari si medii. Banca are peste 1.100 de ATM-uri si aproximativ 10.000 de terminale E-POS.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1018 ori