Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Raiffeisen Bank Romania s-a mutat in SkyTower, cea mai inalta cladire din Bucuresti

Raiffeisen Bank Romania s-a mutat in SkyTower, cea mai inalta cladire din Bucuresti


Raiffeisen Bank Romania a anuntat mutarea sediului pentru administratia centrala a bancii, dar si a subsidiarelor din grup, in cea mai inalta cladire din Bucuresti, Sky Tower, unde vor lucra aproximativ 1.700 de angajati.

Raiffeisen Bank are incepand din aprilie un singur sediu central in Bucuresti, in cladirea Sky Tower, in care vor lucra aproximativ 1.700 de angajati. A fost un efort urias sa ne mutam pe parcursul a doar catorva (...). Reusim sa avem pentru prima data in Bucuresti un singur sediu pentru administratia centrala a bancii, dar si pentru subsidiarele din grup", a declarat, intr-un comunicat, Steven van Groningen, presedintele si directorul executiv Raiffeisen Bank.

Sky Tower, amplasat intre strada Barbu Vacarescu si Calea Floreasca, este cea mai inalta cladire din Romania, avand 37 de etaje. Constructia a fost finalizata la finele anului trecut.

Banca ocupa sase etaje din SkyTower, de la doi la sapte, adica aproape 7.000 de metri patrati, precum si alta cladire din imediata vecinatate, Floreasca Office, cu o suprafata inchiriabila de 16.000 de metri patrati.

SkyTower si Floreasca Office reprezinta componenta de birouri a complexului Floreasca City, dezvoltat de compania Raiffeisen Evolution, si care va mai cuprinde un centru comercial.

Raiffeisen Property a cumparat, in noiembrie 2011, componenta de birouri din cadrul proiectului imobiliar, moment in care a fost anuntat ca Raiffeisen Bank va ocupa o parte din spatii.

Raiffeisen Bank a obtinut in 2012 un profit net de 88 de milioane euro, cel mai bun rezultat de pe piata bancara locala. Banca are o baza de doua milioane de clienti, persoane fizice, IMM-uri si companii mari. La finalul anului 2012, Raiffeisen Bank opera o retea de 525 de unitati (543 in 2011), peste 1.100 de ATM-uri si aproximativ 11.000 de EPOS-uri. La 31 decembrie 2012, Raiffeisen Bank avea 5.361 de angajati.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 5791 ori