Raiffeisen Bank prezenta la Luxury Show prin Raiffeisen Exclusive

Luni, 11 Decembrie 2006, ora 15:58
817 citiri

Singura banca prezenta la targul "Luxury Show" care s-a desfasurat in Bucuresti, in perioada 7-10 decembrie, a fost Raiffeisen Bank cu marca sa adresata clientilor de top: Raiffeisen Exclusive.Raiffeisen Exclusive a fost lansata in cursul acestui an si consta in oferirea, in anumite locatii ale bancii situate in principalele orase din Romania, a unui spatiu dedicat (Exclusive corner) si a unui bancher personal care poate oferi rapid si eficient, consultanta si produse/pachete personalizate.

Raiffeisen Exclusive este o marca pentru segmentul de persoane fizice cu disponibil in cont de peste 40.000 euro, ce ofera clientilor sai produse de economisire si investitii, in functie de suma disponibila si de apetitul de risc al fiecarei persoane. Plasamentele preferate de clienti in acest moment sunt depozitele bancare clasice.

Alte produse din ce in ce mai solicitate sunt depozitele structurate, oferite de Divizia Trezorerie a Raiffeisen Bank, oportunitati de plasament pe termen scurt cu un grad de risc mai ridicat si cu randamente mai mari decat depozitele clasice.

Din cauza faptului ca piata de capital este in plina dezvoltare, in ultima vreme, clientii iau in considerare si alternative de investitii mai sofisticate, precum actiunile si obligatiunile cotate pe piata de capital si tranzactionate prin intermediul Raiffeisen Capital&Investment sau fondurile de investitii administrate de Raiffeisen Asset Management.

Bloombiz