Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Raiffeisen Bank, plafon de 25 milioane euro pentru credite prin Prima Casa 3

Raiffeisen Bank, plafon de 25 milioane euro pentru credite prin Prima Casa 3

Raiffeisen Bank va acorda, prin programul guvernamental Prima Casa 3, credite in valoare de 25 milioane de euro, conform plafonului primit de la Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM), a anuntat institutia de credit, intr-un comunicat preluat de Mediafax.

Dobanda la un credit Prima Casa in lei este egala cu ROBOR la 3 luni (in prezent 6,18%), la care se adauga marja bancii, de 2,5%.

Marja este redusa la 2,25% in cazul in care clientul isi primeste venitul lunar intr-un cont curent Raiffeisen Bank.

Pentru creditele Prima Casa in euro, dobanda este egala cu EURIBOR la 3 luni (in prezent 1,01%), plus marja bancii de 3,5%, care poate scade la 3% pentru clientii cu salariul sau pensia la Raiffeisen Bank.

Banca are un portofoliu de credite de aproximativ 90 milioane de euro acordate in primele doua etape ale programului guvernamental, din care circa 75 milioane de euro prin Prima Casa 2.

 

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1549 ori