Raiffeisen Bank isi extinde reteaua de unitati

Luni, 14 August 2006, ora 10:42
768 citiri

Raiffeisen Bank si-a marit reteaua de unitati teritoriale cu inca trei sucursale, informeaza un comunicat al bancii. Unitatile inaugurate saptamana trecuta se afla in Targoviste, Bucuresti si Ploiesti.De la inceputul acestui an pana la mijlocul lunii august banca a inaugurat 21 de unitati noi, ajungand la 236 de unitati in toata tara. In 2006, se vor deschide peste 50 de unitati noi, astfel incat la sfarsitul anului reteaua teritoriala a bancii sa depasesca 265 de unitati.

La inceputul acestui an, Raiffeisen Bank a facut schimbari importante la nivelul retelei de unitati care au insemnat o realiniere a retelei pe segmentele de corporate si de retail. A"Scopul acestei noi orientari a retelei noastre il reprezinta cresterea vanzarilor prin unitati specilizate (corporate, retail, centre ipotecare), situate mai ales in marile orase si centre comerciale importante, cat mai la indemana clientilorA" a spus Razvan Munteanu, Vicepresedintele Diviziei Retail, Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank pune la dispozitia clientilor sai si alte canale de acces la serviciile si produsele bancii, oferindu-le posibilitatea de a alege cea mai convenabila metoda de a efectua tranzactii bancare. Prin serviciul Raiffeisen Direct se pot obtine informatii despre toate produsele si serviciile bancii si se pot efectua tranzactii bancare, iar prin serviciul myBanking (in colaboare cu Vodafone Romania) se pot face tranzactii, plati diverse sau se pot obtine informatii.

De curand, Raiffeisen Bank a lansat serviciul de internet banking Raiffeisen Online pentru persoane fizice. Serviciul este disponibil indiferent de zi sau ora si ofera clientilor acces non-stop la conturile lor prin intermediul oricarui computer ce indeplineste conditiile tehnice necesare si are conectare la internet. Lista tranzactiilor cuprinde atat transferuri intra si interbancare, cit si schimburi valutare, constituiri si lichidari de depozite, precum si plata facturilor de utilitati. Raiffeisen Bank detine o retea exinsa de ATM-uri si POS-uri: 800 de ATM-uri si 6.500 de POS-uri.

Bloombiz