Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Raiffeisen Bank crediteaza IMM-urile din orasele mici

Raiffeisen Bank crediteaza IMM-urile din orasele mici

Raiffeisen Bank acorda credite KfW pentru IMM-uri cu o dobanda promotionala, 0,5% pe an+BUBOR la o luna. Promotia este valabila pana la 30 iunie 2007. Valoarea unui credit este intre 3.000 si 250.000 de euro (echivalent in RON). Pe baza unei documentatii simplificate, clientii pot opta pentru doua tipuri de credite, acordate in lei: KfW pentru investitii (pana la 60 de luni) si KfW pentru capital circulant (pana la 12 luni).

Banca ofera produsele de creditare KfW dintr-o linie de finantare in valoare de 30 de milioane de euro, in cadrul Programului de sprijin al IMM-urilor initiat de Uniunea Europeana, prin Banca de Dezvoltare a Germaniei (KfW) in cooperare cu Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei.

Suma atrasa de Raiffeisen Bank prin acordul semnat cu KfW este destinata intreprinderilor mici si mijlocii care isi desfasoara activitatea in localitati cu mai putin de 50.000 de locuitori.

"Prin acordarea acestor credite se largeste aria de acoperire cu produse de creditare acordate in conditii din ce in ce mai atractive si flexibile. Toate aceste masuri vor duce fara indoiala la dezvoltarea economica a localitatilor mai mici, iar Raiffeisen Bank este parte din acest proces", a spus Alexandru Ciobanu, director sector IMM Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank are peste 130.000 clienti IMM iar volumul de credite acordate acestui segment a crescut cu peste 40% la sfarsitul anului 2006, fata de decembrie 2005, in timp ce depozitele au crescut cu peste 43%.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 945 ori